
سلام در این پست با قسمت دوم از نکات ریز خانه داری در خدمتتون هستم
برای دیدن قسمت اول این نکات جالب و خواندنی اینجا کلیک کنید
- ·
اگر قابلمه یا ماهی
تابه شما لک شده،داخل آن ، ریواس یا پوست سیب خوراکی بپزید،لکه های آن ناپدید
خواهد شد
- ·
برای تشخیص تخم مرغ
تازه ، آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می رود ، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از
آن استفاده نکنید
- ·
برای پختن تخم مرغ به
صورت آب پز یا عسلی ، یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را
در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری کند
- ·
برای پختن سیب زمینی
آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی ها
ترک برندارند.
- ·
اگر دستهای شما از چغندر
و یا کلم قرمز، رنگ گرفته است، به سیبزمینی خام دستهایتان را بمالید
- برای پاک کردن لکّههای میوه یا توت
سیاه از دستهایتان، از کمی ماست یا آب لیموترش تازه کمک بگیرید
- برای پاک کردن جلد چرمی کتاب قدیمی با
ارزش، میبایست پارچه ی کتانی را به شیر آغشته کرده و به آرامی روی جلد کتاب
بمالید. سپس با یک پارچه ی خشک و نرم آن را پاک کنید.
- برای زدودن چربیهایی که راه آب دستشویی
را مسدودکرده، یک فنجان آب نمک و یک فنجان جوششیرین را درفاضلاب ریخته و روی آن
یک قابلمه آب جوش بریزیدچربی بلافاصله حل شده و راه آب باز میشود.
- اگر هنگام آشپزی گوشت غذا سوخت ، ابتدا
حوله ایرا در آب گرم خیس کنیدو آب آن را بگیرید ، سپس گوشت را در آن بپیچید و
بگذارید مدت پنج دقیقه در آن حالت بماند .
سپس پوسته سوخته شده را با چاقو بتراشید .
- لکه های ناشی ازجوهرخودکارراشیرپاک می
کند.برای این منظوراسفنجی رابه شیرآغشته کرده روی منطقه لکه بریزیدتاان لکه ازبین
برود
- اگرهنگام پختن گل کلم مقدارکمی شیربه اب
ان اضافه کنیدگل کلم شمامثل برف سفیدودرخشان خواهدشد
- هرگز قاشق چرب را به مربا و ترشی و یا
شوری نزنید چون زود کپک می زند
- لکه های کهنه روی رومیزی و یا لباس را
می توانید بامحلول زیر پاک کنید : دو تا قاشق غذا خوری پودر لباسشویی ، سه قاشق غذا خوری سرکه و یک
لیتر آب گرم را با هم مخلوط کرده و لکه را
با آن بشویید
- اگر تکه شمع داغی روی فرش افتاده ، یک
برگ کاغذ خشک کن یا کاغذ قهوه ای بردارید و روی سطح سوخته یا شمع بگذارید . اتو را
داغ کنید . و روی محل مورد نظر قرار دهید تا شمع جذب کاغذ شود .
- برای بهتر ماندن سیب زمینی بهتر است در
کیسه های ضخیم یا در سطحی تاریک نگهداری شود ، تا از یخ زدن و سبز شدن جلوگیری شود یا مقداری خاک روی
آن بریزید تا تازه بماند
- می توانید سیب زمینی پوست کنده شده را
در آب سرد به همراه کمی سرکه به مدت چهار روز نگهداری کنید
- برای دفع املاح رسوب کرده در کتری، کتری
را با مقدار مساوی آب و سرکه پُر کنید و بگذارید جوش بیاید. بعد اجاق گاز را خاموش
کنید و بگذارید کتری تمام شب به همان حال بماند. کتری تمیز خواهد شد
- برای کندن کاغذ دیواری آب داغ و سرکه را
به میزان مساوی با یکدیگر مخلوط کنید و با
اسفنج روی کاغذ دیواری ها بکشید. آن قدر این کار را انجام دهید تا کاغذ دیواری ها
خودشان کنده شوند
- برای جلوگیری از فاسد شدن سیب ها پنبه
ای را به محلول گلیسیرین آغشته کنید و روی
سیبها بمالید نه تنها میوه ها را براق می
کند، بلکه روی آنها یک قشر محافظ به وجود می آورد و مانع فاسد شدنش می شود
- برای اینکه پوست گوجه فرنگی به آسانی
کنده شود یک دقیقه آنرا در آب جوش فرو ببرید
- برای اینکه بتوانید به آسانی نان سفید
را ببرید کارد را در آبجوش فرو بیرید یا اینکه روی حرارت گرم کنید
- برای اینکه بتوانید نان را دو سه روز
تازه نگه دارید، هنگامی که نان ها هنوز گرم هستند یک دستمال مرطوب روی آنها
بیاندازید تا نان ها بیات نشود
- برای از بین بردن لکه های ظروف نچسب نیز
دو قاشق غذاخوری جوش شیرین ، نصف فنجان سرکه و یک فنجان آب در آن ریخته مدت ده
دقیقه بجوشد
- ظروف آلومینیومی را با نمک سفره خشک جلا
دهید تا کاملا نو شود
- برای پاک کردن ظروف مسی آنها را با برشی
از لیمو که قبلا در نمک خوابانده شده باشد بسائید
- هنگام شستن کریستال و بلور سرکه را
فراموش نکنید زیرا یک ماده لازم و سفید کننده است
- هرگاه ظروف چینی ترک خورده باشد و
بخواهید باز هم از آن استفاده کنید و آب پس ندهد یک دانه بادام تلخ را در محل ترک
خوردگی محکم بمالید
- برای از بین بردن بوی سوختگی برنج یک
تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن،
نان را بردارید یایک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید پیاز بوی سوختگی را بخود می گیرد
- اگر کارد شما بوی پیاز می دهد ، با کارد
هویج را حلقه حلقه ببرید . با این کار بوی پیاز از بین می رود
- هرگاه هنگام شستن ظروف ، چند قطره
آمونیاک درون آن بریزید هر چربی از ظرف بلوری ، چینی ، فلزی و غیره پاک می شود
- تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته است
آن را از آب گرم پر کنید و مقداری نمک به همراه سرکه به آن اضافه کنید و بجوشانید
تا کاملا پاک شود
- برای اینکه پنیر خشک نشود یک دستمال را
که با سرکه مرطوب شده است روی آن بپیچید
- اگر مرغ را چند ساعت پیش از پختن در
محلولی از آب وسرکه بیندازید گوشت آن ترد ودر عین حال خوشمزه تر خواهد شد
- برای تمیز کردن گلهای خشک مصنوعی میتوانید
از سشوار با درجه کم استفاده کنید
- برای ضدعفونی کردن سینک ( ظرفشویی )
آشپزخانه از محلولهای شیمیایی استفاده نکنید ، به جای آنها از محلول نمک استفاده
کنید
- برای تمیز کردن رنده ، مقداری نان خشک
بر روی آن بمالید
- پس از مصرف تخممرغ ، پوست آن را داخل
ظرف دهان باریکی که حاوی آب سرد است بیندازید و در ظرف را ببندید ، پس از گذشت یک شبانهروز از آن برای
آبیاری گلدانهای آپارتمانی استفاده کنید
- برای از بین بردن بوی رنگ هنگام نقاشی
داخل ساختمان ، مقداری پیاز را داخل یک ظرف آب سرد خرد کنید و ظرف را وسط اتاق
بگذارید ، با این کار بوی رنگ برطرف میشود
- برای تمیز کردن شیشه عینک از چند قطره
سرکه و یا الکل استفاده کنید . چند قطره از آن را روی شیشه بچکانید و با دستمال کاغذی تمیز کنید
- برای از بین بردن جای اشیا روی فرش میتوانید
از بخار آبجوش استفاده کنید
- اگر میخواهید تخممرغ ترک نخورد یک
لیموی تازه را از وسط دونیم کرده و روی پوسته تخممرغها بمالید
- موم و نمک،آثار زنگ زدگی را از روی اشیا
آهنی می زداید
- برای تراشیدن قسمتهای سوخته بسکویت یا
شیرینی خشک ، بجای چاقو بهتر است از یک رنده استفاده کنید
- وقتی غذایی را با کره سرخ می کنید،یک
قاشق مرباخوری روغن به آن بیفزایید.از سوختن آن جلوگیری خواهد کرد
- برای دور کردن مورچه ها مقدار مساوی
سرکه و آب را با هم مخلوط کنید و محل عبور آنها را با این محلول بشویید
- اگر برنج پخته شده را روغن ندهید ، یک
هفته در یخچال می ماند
- اگر خورشی که پختید ، بیش از اندازه شور
شده باشد باید یک سیب زمینی خام درداخل آن قرار دهید ، سیب زمینی نمک اضافی را به
خود جذب می کند
نکات فوق العاده جالب وکاربردی بودند
دستتون درد نکنه