شهر زیبای فین  * معرفی جاذبه های گردشگری و مهمترین اخبار بخش و شهر فین*

شهر زیبای فین * معرفی جاذبه های گردشگری و مهمترین اخبار بخش و شهر فین*

شهرفین .جاذبه های گردشگری.قلعه فین.استخرفین-دانلود نرم افزارجدید- بازی موبایل .ترفند.آموزش.فتوشاپ.کتاب الکترونیک
شهر زیبای فین  * معرفی جاذبه های گردشگری و مهمترین اخبار بخش و شهر فین*

شهر زیبای فین * معرفی جاذبه های گردشگری و مهمترین اخبار بخش و شهر فین*

شهرفین .جاذبه های گردشگری.قلعه فین.استخرفین-دانلود نرم افزارجدید- بازی موبایل .ترفند.آموزش.فتوشاپ.کتاب الکترونیک

نکات ریز خانه داری - قسمت دوم

سلام در این پست با قسمت دوم از نکات ریز خانه داری در خدمتتون هستم

برای دیدن قسمت اول این نکات جالب و خواندنی اینجا کلیک کنید

  • ·          اگر قابلمه یا ماهی تابه شما لک شده،داخل آن ، ریواس یا پوست سیب خوراکی بپزید،لکه های آن ناپدید خواهد شد
  • ·          برای تشخیص تخم مرغ تازه ، آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف  می رود ، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید
  • ·          برای پختن تخم مرغ به صورت آب پز یا عسلی ، یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری کند
  • ·          برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی ها ترک برندارند.
  • ·          اگر دست‌های شما از چغندر و یا کلم قرمز، رنگ گرفته است، به سیب‌زمینی خام دست‌هایتان را بمالید
  • برای پاک کردن لکّه‌های میوه یا توت سیاه از دست‌هایتان، از کمی ماست یا آب لیموترش تازه کمک بگیرید
  • برای پاک کردن جلد چرمی کتاب قدیمی با ارزش، می‌بایست پارچه ی ‌کتانی را به شیر آغشته کرده و به آرامی روی جلد کتاب بمالید. سپس با یک پارچه ی خشک و نرم آن را پاک کنید.
  • برای زدودن چربی‌هایی که راه آب دستشویی را مسدودکرده، یک فنجان آب نمک و یک فنجان جوش‌شیرین را درفاضلاب ریخته و روی آن یک قابلمه آب جوش بریزیدچربی بلافاصله حل شده و راه آب باز می‌شود. 
  • اگر هنگام آشپزی گوشت غذا سوخت ، ابتدا حوله ایرا در آب گرم خیس کنیدو آب آن را بگیرید ، سپس گوشت را در آن بپیچید و بگذارید مدت پنج دقیقه در آن حالت  بماند . سپس پوسته سوخته شده را با چاقو بتراشید .
  • لکه های ناشی ازجوهرخودکارراشیرپاک می کند.برای این منظوراسفنجی رابه شیرآغشته کرده روی منطقه لکه بریزیدتاان لکه ازبین برود
  • اگرهنگام پختن گل کلم مقدارکمی شیربه اب ان اضافه کنیدگل کلم شمامثل برف سفیدودرخشان خواهدشد
  • هرگز قاشق چرب را به مربا و ترشی و یا شوری نزنید چون زود کپک می زند
  • لکه های کهنه روی رومیزی و یا لباس را می توانید بامحلول زیر پاک کنید : دو تا قاشق غذا خوری پودر   لباسشویی ، سه قاشق غذا خوری سرکه و یک لیتر  آب گرم را با هم مخلوط کرده و لکه را با آن بشویید
  • اگر تکه شمع داغی روی فرش افتاده ، یک برگ کاغذ خشک کن یا کاغذ قهوه ای بردارید و روی سطح سوخته یا شمع بگذارید . اتو را داغ کنید . و روی محل مورد نظر قرار دهید تا شمع جذب کاغذ شود .
  • برای بهتر ماندن سیب زمینی بهتر است در کیسه های ضخیم یا در سطحی تاریک نگهداری شود ، تا از یخ زدن  و سبز شدن جلوگیری شود یا مقداری خاک روی آن  بریزید تا تازه بماند
  • می توانید سیب زمینی پوست کنده شده را در آب سرد به همراه کمی سرکه به مدت چهار روز نگهداری کنید 
  • برای دفع املاح رسوب کرده در کتری، کتری را با مقدار مساوی آب و سرکه پُر کنید و بگذارید جوش بیاید. بعد اجاق گاز را خاموش کنید و بگذارید کتری تمام شب به همان حال بماند. کتری تمیز خواهد شد
  • برای کندن کاغذ دیواری آب داغ و سرکه را به میزان  مساوی با یکدیگر مخلوط کنید و با اسفنج روی کاغذ دیواری ها بکشید. آن قدر این کار را انجام دهید تا کاغذ دیواری ها خودشان کنده شوند
  • برای جلوگیری از فاسد شدن سیب ها پنبه ای را به  محلول گلیسیرین آغشته کنید و روی سیبها بمالید نه  تنها میوه ها را براق می کند، بلکه روی آنها یک قشر محافظ به وجود می آورد و مانع فاسد شدنش می شود
  • برای اینکه پوست گوجه فرنگی به آسانی کنده شود یک دقیقه آنرا در آب جوش فرو ببرید 
  • برای اینکه بتوانید به آسانی نان سفید را ببرید کارد را در آبجوش فرو بیرید یا اینکه روی حرارت گرم کنید
  • برای اینکه بتوانید نان را دو سه روز تازه نگه دارید، هنگامی که نان ها هنوز گرم هستند یک دستمال مرطوب روی آنها بیاندازید تا نان ها بیات نشود
  • برای از بین بردن لکه های ظروف نچسب نیز دو قاشق غذاخوری جوش شیرین ، نصف فنجان سرکه و یک فنجان آب در آن ریخته مدت ده دقیقه بجوشد
  • ظروف آلومینیومی را با نمک سفره خشک جلا دهید تا کاملا نو شود
  • برای پاک کردن ظروف مسی آنها را با برشی از لیمو که قبلا در نمک خوابانده شده باشد بسائید
  • هنگام شستن کریستال و بلور سرکه را فراموش نکنید زیرا یک ماده لازم و سفید کننده است
  • هرگاه ظروف چینی ترک خورده باشد و بخواهید باز هم از آن استفاده کنید و آب پس ندهد یک دانه بادام تلخ را در محل ترک خوردگی محکم بمالید
  • برای از بین بردن بوی سوختگی برنج یک تکه نان  روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید یایک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید پیاز  بوی سوختگی را بخود می گیرد
  • اگر کارد شما بوی پیاز می دهد ، با کارد هویج را حلقه حلقه ببرید . با این کار بوی پیاز از بین می رود
  • هرگاه هنگام شستن ظروف ، چند قطره آمونیاک درون آن بریزید هر چربی از ظرف بلوری ، چینی ، فلزی و  غیره پاک می شود
  • تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته است آن را از آب گرم پر کنید و مقداری نمک به همراه سرکه به آن اضافه کنید و بجوشانید تا کاملا پاک شود
  • برای اینکه پنیر خشک نشود یک دستمال را که با سرکه مرطوب شده است روی آن بپیچید
  • اگر مرغ را چند ساعت پیش از پختن در محلولی از آب وسرکه بیندازید گوشت آن ترد ودر عین حال خوشمزه تر خواهد شد
  • برای تمیز کردن گل‌های خشک مصنوعی می‌توانید از سشوار با درجه کم استفاده کنید
  • برای ضدعفونی کردن سینک ( ظرفشویی ) آشپزخانه از محلول‌های شیمیایی استفاده نکنید ،‌ به جای آنها از محلول نمک استفاده کنید
  • برای تمیز کردن رنده ، مقداری نان خشک بر روی آن بمالید
  • پس از مصرف تخم‌مرغ ، پوست آن را داخل ظرف دهان باریکی که حاوی آب سرد است بیندازید و در ظرف را  ببندید ، پس از گذشت یک شبانه‌روز از آن برای آبیاری گلدان‌های آپارتمانی استفاده کنید
  • برای از بین بردن بوی رنگ هنگام نقاشی داخل ساختمان ، مقداری پیاز را داخل یک ظرف آب سرد خرد کنید و ظرف را وسط اتاق بگذارید ، با این کار  بوی رنگ برطرف می‌شود
  • برای تمیز کردن شیشه عینک از چند قطره سرکه و یا الکل استفاده کنید . چند قطره از آن را روی شیشه  بچکانید و با دستمال کاغذی تمیز کنید
  • برای از بین بردن جای اشیا روی فرش می‌توانید از بخار آب‌جوش استفاده کنید
  • اگر می‌خواهید تخم‌مرغ ترک نخورد یک لیموی تازه را از وسط دونیم کرده و روی پوسته تخم‌‌مرغ‌ها بمالید
  • موم و نمک،آثار زنگ زدگی را از روی اشیا آهنی می زداید
  • برای تراشیدن قسمتهای سوخته بسکویت یا شیرینی خشک ، بجای چاقو بهتر است از یک رنده استفاده کنید
  • وقتی غذایی را با کره سرخ می کنید،یک قاشق مرباخوری روغن به آن بیفزایید.از سوختن آن جلوگیری خواهد کرد
  • برای دور کردن مورچه ها مقدار مساوی سرکه و آب را با هم مخلوط کنید و محل عبور آنها را با این محلول  بشویید
  • اگر برنج پخته شده را روغن ندهید ، یک هفته در یخچال می ماند
  • اگر خورشی که پختید ، بیش از اندازه شور شده باشد باید یک سیب زمینی خام درداخل آن قرار دهید ، سیب زمینی نمک اضافی را به خود جذب می کند
نظرات 1 + ارسال نظر
امید 24 شهریور 1391 ساعت 17:32

نکات فوق العاده جالب وکاربردی بودند
دستتون درد نکنه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد